Expeditie Robinson Katwijk
Activiteiten aan Zee.
Leukste groepsactiviteiten, wateractiviteiten en strandactiviteiten bij Activiteiten aan Zee in Katwijk

Informatie over Activiteiten aan Zee .

Contact opnemen.

Algemene informatie

Activiteiten aan Zee is ontstaan door de samenwerking tussen Surfschool-Katwijk en ATB-Katwijk. Wij beschikken over een ruim assortiment aan (surf)materialen zodat wij altijd een scherpe offerte aan kunnen bieden. Door onze ruime ervaring en ons enthousiasme voor alle aangeboden activiteiten staan we garant voor een sportieve en onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. Wanneer je speciale wensen hebt met betrekking tot de invulling van een (dag)programma, laat het ons weten. Wij stemmen het programma graag samen met je af en geven, indien gewenst, advies.

Locatie & Parkeren

Onze locatie is Boulevard Zeezijde 2. Dit is tussen de KRB Noordpost en Strandpaviljoen De Watering. Wij kunnen op iedere locatie de activiteiten organiseren en uitvoeren. Wij werken samen met een groot aantal strandpaviljoens in Katwijk.

Op loopafstand van onze locatie bevinden zich 2 grote parkeermogelijkheden.

Parkeergarage Boulevard

Parkeerplaats de Noordduinen

Catering

Na afloop lekker borrelen & barbecuen op het strand? Wij werken samen met een groot aantal strandpaviljoens in Katwijk. Informeer gerust naar de vele mogelijkheden voor een lunch, diner, barbecue of bijvoorbeeld alleen een afsluitende borrel met hapjes. Niks is mooier om je sportieve dag aan het strand af te sluiten in een gezellig strandpaviljoen met de ondergaande zon op de achtergrond. Informeer gerust naar de vele mogelijkheden.

Prijzen

De vermelde prijzen bij de activiteiten zijn vanaf prijzen (exclusief 9% of 21% btw) op basis van het aantal personen en activiteiten. De duur van de activiteit(en) kunnen wij uiteraard in overleg aanpassen. Indien je extra wensen hebt, wij regelen het graag!

Vraag gerust om een vrijblijvende offerte op maat, de grote van de groep is voor ons geen probleem. Vanaf 6 t/m 250 personen, wij zorgen dat iedereen een geweldige en sportieve dag beleefd.

Contact
opnemen


Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.
.