Expeditie Robinson Katwijk
Activiteiten aan Zee.
Leukste groepsactiviteiten, wateractiviteiten en strandactiviteiten bij Activiteiten aan Zee in Katwijk

Informatie over Activiteiten aan Zee .

Contact opnemen.

Algemene informatie

Activiteiten aan Zee is ontstaan door de samenwerking tussen Surfschool-Katwijk en ATB-Katwijk. Wij beschikken over een ruim assortiment aan (surf)materialen zodat wij altijd een scherpe offerte aan kunnen bieden. Door onze ruime ervaring en ons enthousiasme voor alle aangeboden activiteiten staan we garant voor een sportieve en onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. Wanneer je speciale wensen hebt met betrekking tot de invulling van een (dag)programma, laat het ons weten. Wij stemmen het programma graag samen met je af en geven, indien gewenst, advies.

Locatie

Onze locatie is Boulevard Zeezijde 3. Dit is tussen de KRB Noordpost en Strandpaviljoen De Watering. Wij kunnen op iedere locatie de activiteiten organiseren en uitvoeren. Wij werken samen met een groot aantal strandpaviljoens in Katwijk.

Parkeren

De nieuwe parkeergarage van Katwijk bevindt zich in de duinen en heeft een capaciteit van 700 plaatsen. Hierdoor kunt u altijd op loopafstand van het strand uw auto parkeren.

Prijzen

De vermelde prijzen bij de activiteiten zijn vanaf prijzen (exclusief 9% of 21% btw) op basis van het aantal personen en activiteiten. De duur van de activiteit(en) kunnen wij uiteraard in overleg aanpassen. Indien je extra wensen hebt, wij regelen het graag!

Vraag gerust om een vrijblijvende offerte op maat, de grote van de groep is voor ons geen probleem. Vanaf 6 t/m 250 personen, wij zorgen dat iedereen een geweldige en sportieve dag beleefd.

Contact
opnemen


Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.
.