Strandactiviteiten.

Powerkiten

Deze activiteit is zeer geschikt wanneer er (veel) wind staat. Ervaar de kracht van de wind en ondervindt dat powerkiten best pittig is. De instructeur legt je uit hoe je de vlieger het langst in de lucht kunt houden en hoe je snelle stuurbewegingen kunt maken zonder dat de vlieger ‘neerstort’. Meer informatie over powerkiten vind je op de website van Surfschool Katwijk.

Individuele Kitesurflessen

Trotseer de Noordzee met jouw kitesurf skills! Deze lessen bieden wij nieuw aan sinds dit jaar. Onze ruim ervaren instructeurs zijn IKO gecertificeerd en er wordt gewerkt met het nieuwste materiaal. Veiligheid staat namelijk bij ons altijd voorop. Onze kitesurf lessen worden gegeven aan groepjes van twee personen op één instructeur. Na deze cursus kan jij IKO gecertifieerd worden om zo overal ter wereld kitesurfspullen te huren en te kunnen vliegen over de golven! Bekijk locatie.

Groepsverband

Powerkiten Katwijk is een leuke groepsactiviteit op het strand. Deze activiteit is vooral aan te raden als het veel waait, de vlieger komt dan goed tot zijn recht. Onze instructeurs zijn ervaren kitesurfers en leren jullie zeker wat leuke trucs aan. Haal de gekste stunts uit samen met collega’s of vrienden!

Deze vorm van kiten is enorm leuk om de basis van het kitesurfen onder de knie te krijgen. Naast de grootste lol met vrienden steek je er ook nog wat van op! De sterke wind maakt dit tot een ontzettend leuke uitdaging. Heb je het powerkiten helemaal onder de knie en wil je het water op? Neem dan een kitesurfles bij Kiteschool-Katwijk. Jij krijgt individuele kitesurflessen van een professionele kitesurfer!
 • Duur activiteit

  1 - 2 uur
 • Prijs

  Vanaf €17,50 p.p.

  Inbegrepen:
  • Gebruik vlieger
 • Intensiteit

  Recreatief/Sportief
Offerte aanvragen.

Andere strandactiviteiten.

Contact
opnemen


Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.
.