Strandactiviteiten in Katwijk bij Activiteiten aan Zee
Activiteiten aan Zee.
Leukste groepsactiviteiten, wateractiviteiten en strandactiviteiten bij Activiteiten aan Zee in Katwijk

Strandactiviteiten.

Offerte aanvragen. Contact opnemen.

Powerkiten.

Deze activiteit is zeer geschikt wanneer er (veel) wind staat. Ervaar de kracht van de wind en ondervindt dat powerkiten best pittig is. De instructeur legt je uit hoe je de vlieger het langst in de lucht kunt houden en hoe je snelle stuurbewegingen kunt maken zonder dat de vlieger ‘neerstort’.

Meer informatie.

Mountainbiken.

Ervaar hoe geweldig mountainbiken kan zijn op een spectaculair parcours gelegen in één van de mooiste duin- en bosgebieden van Zuid-Holland. Samen met onze instructeur(s) fiets je vanaf Katwijk naar het parcours. Meer informatie over de mountainbike clinics kan je ook vinden op: ATB-Katwijk

Meer informatie.

Noordzee les.

Onder leiding van een echte bioloog leer je alles over de Noordzee en de kust. Door met een speciaal net te vissen, ontdek je bijvoorbeeld hoeveel leven er in het water en op de bodem is.

Meer informatie.

Ontdek de Kust.

Deze activiteit is zeer geschikt voor de natuurliefhebbers onder ons. Je maakt een mooie wandeling onder begeleiding van een bioloog. We starten op het strand en lopen daarna door het duingebied. Ondertussen hoor je van alles over het leven van de planten en dieren op het strand, zee en de duinen.

Meer informatie.

E-bike tocht.

Ben je niet zo’n fan van het strand en de zee, maar wil je wel een leuke en actieve middag beleven? Boek dan een E-bike tocht. Je maakt een mooie fietstocht door Katwijk en omgeving. Het prachtige duingebied en de bollenvelden (voorjaar) zullen we zeker niet overslaan.

Meer informatie.

Wandeltocht door (Oud) Katwijk.

Katwijk heeft alles. Een heel leuk centrum, een indrukwekkend museum en een vuurtoren met een prachtige tentoonstelling. Onder begeleiding van een ervaren gids ontdek je de mooiste plekjes van Katwijk!

Meer informatie.

Workshop Graffiti / schilderen.

Creatief op het strand met een spuitbus en een kwast. Tijdens deze workshop ontwikkel je je artistieke kant. Wie weet schuilt er een echte kunstenaar in jou!

Meer informatie.

Bouwen met bamboe.

Dit is een leuke en laagdrempelige activiteit welke prima geschikt is voor bijvoorbeeld teambuilding. Na een korte instructie over hoe te bouwen, ga je aan de slag. Je zult zien dat je vrij snel al een flinke toren kan bouwen met de bamboestokken.

Meer informatie.

Beach Games .

Dit zijn een aantal leuke (team) spellen op het strand. Beach hockey, volleybal en Kan Jam (frisbee) spel, Jenga en Archery Tag. Deze actvteiten kunnen e.v.t. ook aangevuld worden met een wateractivteit.

Meer informatie.

Robinson Express.

Het leukste teambuildingsspel voor in de wintermaanden. Ga de strijd aan met je collega's, vrienden of familie en win de Robinson bokaal. De Robinson Express is zowel binnen als buiten te spelen voor groepen vanaf 8 personen.

Meer informatie.

Boksclinic.

Een boksclinic is een leuke afwisselende intensieve workout waarvoor coördinatie, snelheid en conditie nodig zijn. Diverse boksoefeningen als bijvoorbeeld de uppercut, high kick, low kicks en side kicks komen voorbij tijdens deze clinic Een lekkere en intensieve training!

Meer informatie.

Krav Maga.

Tijdens deze clinic Krav Maga leer je de basisbeginselen van deze populaire Israëlische vechtsport. Je leert bepaalde grepen en het is veel stoten op een kussen. Omdat een goede conditie essentieel is bij deze vechtsport, krijg je van ons ook gelijk een echte Krav bootcamp. De clinic wordt gegeven door een zeer ervaren en gediplomeerd Krav Maga instructeur. Een leuke en leerzame clinic voor een sportief vrijgezellenfeest!

Meer informatie.

Contact
opnemen


Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.
.