Strandactiviteiten in Katwijk bij Activiteiten aan Zee
Activiteiten aan Zee.
Leukste groepsactiviteiten, wateractiviteiten en strandactiviteiten bij Activiteiten aan Zee in Katwijk

Strandactiviteiten.

Offerte aanvragen. Contact opnemen.

Powerkiten.

Deze activiteit is zeer geschikt wanneer er (veel) wind staat. Ervaar de kracht van de wind en ondervindt dat powerkiten best pittig is. De instructeur legt je uit hoe je de vlieger het langst in de lucht kunt houden en hoe je snelle stuurbewegingen kunt maken zonder dat de vlieger ‘neerstort’.

Meer informatie.

Mountainbiken.

Ervaar hoe geweldig mountainbiken kan zijn op een spectaculair parcours gelegen in één van de mooiste duin- en bosgebieden van Zuid-Holland. Samen met onze instructeur(s) fiets je vanaf Katwijk naar het parcours.

Meer informatie.

Noordzee les.

Onder leiding van een echte bioloog leer je alles over de Noordzee en de kust. Door met een speciaal net te vissen, ontdek je bijvoorbeeld hoeveel leven er in het water en op de bodem is.

Meer informatie.

Ontdek de Kust.

Deze activiteit is zeer geschikt voor de natuurliefhebbers onder ons.

Meer informatie.

Highlands Games (Nieuw!).

De Highland Games zijn een eeuwenoude traditie uit de hooglanden van Schotland. Sinds enkele jaren zijn deze atletische spelen overgewaaid naar Nederland. Vanaf deze zomer dus ook op het Katwijkse strand!

Meer informatie.

E-bike tocht.

Ben je niet zo’n fan van het strand en de zee, maar wil je wel een leuke en actieve middag beleven? 

Meer informatie.

Wandeltocht door (Oud) Katwijk.

Katwijk heeft alles. Een heel leuk centrum, een indrukwekkend museum en een vuurtoren met een prachtige tentoonstelling.

Meer informatie.

Workshop Graffiti / schilderen.

Creatief op het strand met een spuitbus en een kwast. Tijdens deze workshop ontwikkel je je artistieke kant. Wie weet schuilt er een echte kunstenaar in jou!

Meer informatie.

Bouwen met bamboe.

Dit is een leuke en laagdrempelige activiteit welke prima geschikt is voor bijvoorbeeld teambuilding.

Meer informatie.

Beach Games (nieuw).

Dit zijn een aantal leuke (team) spellen op het strand. Beachtennis, knotsbal, volleybal en Kan Jam (frisbee) spel. Deze actvteiten kunnen e.v.t. ook aangevuld worden met een wateractivteit. 

Meer informatie.

Krav Maga.

Leer Krav Maga de hardste zelfverdediging van / ter wereld gecombineerd met een Krav bootcamp training. Deze clinic is nieuw bij Surfschool-Katwijk en alleen geschikt voor de échte mannen en vrouwen. Krav Maga heeft in het Hebreeuws de betekenis contact gevecht. Het is ontstaan in Israël in de jaren 30 en 40.

Meer informatie.

Boksclinic.

Een boksclinic is een leuke afwisselende intensieve workout waarvoor coördinatie, snelheid en conditie nodig zijn. Diverse boksoefeningen als bijvoorbeeld de uppercut, high kick, low kicks en side kicks komen voorbij tijdens deze clinic Een lekkere en intensieve training!

Meer informatie.

Bootcamp.

Bij deze training ligt de nadruk op het verbeteren van je conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid.

Meer informatie.

Contact
opnemen


Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.
.