Teambuilding en groepsactiviteiten in Katwijk bij Activiteiten aan Zee
Activiteiten aan Zee.
Leukste groepsactiviteiten, wateractiviteiten en strandactiviteiten bij Activiteiten aan Zee in Katwijk

Winteractiviteiten .

Offerte aanvragen. Contact opnemen.

Mountainbiken.

Ervaar hoe geweldig mountainbiken kan zijn op een spectaculair parcours gelegen in één van de mooiste duin- en bosgebieden van Zuid-Holland. Samen met onze instructeur(s) fiets je vanaf Katwijk naar het parcours. Meer informatie over de mountainbike clinics kan je ook vinden op: ATB-Katwijk

Meer informatie.

Ontdek de Kust.

Deze activiteit is zeer geschikt voor de natuurliefhebbers onder ons. Je maakt een mooie wandeling onder begeleiding van een bioloog. We starten op het strand en lopen daarna door het duingebied. Ondertussen hoor je van alles over het leven van de planten en dieren op het strand, zee en de duinen.

Meer informatie.

Wandeltocht door (Oud) Katwijk.

Katwijk heeft alles. Een heel leuk centrum, een indrukwekkend museum en een vuurtoren met een prachtige tentoonstelling. Onder begeleiding van een ervaren gids ontdek je de mooiste plekjes van Katwijk!

Meer informatie.

Robinson Express.

Het leukste teambuildingsspel voor in de wintermaanden. Ga de strijd aan met je collega's, vrienden of familie en win de Robinson bokaal. De Robinson Express is zowel binnen als buiten te spelen voor groepen vanaf 8 personen.

Meer informatie.

Boksclinic.

Een boksclinic is een leuke afwisselende intensieve workout waarvoor coördinatie, snelheid en conditie nodig zijn. Diverse boksoefeningen als bijvoorbeeld de uppercut, high kick, low kicks en side kicks komen voorbij tijdens deze clinic Een lekkere en intensieve training!

Meer informatie.

Contact
opnemen


Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.
.