Expeditie Robinson in Katwijk bij Activiteiten aan Zee
Activiteiten aan Zee.
Leukste groepsactiviteiten, wateractiviteiten en strandactiviteiten bij Activiteiten aan Zee in Katwijk

Expeditie Robinson Katwijk.

Offerte aanvragen. Contact opnemen.

Expeditie Robinson bij Activiteiten aan Zee

Op deze pagina vind je al onze onderdelen van de Expeditie Robinson op het strand van Katwijk. Ieder onderdeel uit het ‘Expeditie Robinson’ draagt bij aan 'team' building. De spellen bevinden zich op het strand en eventueel in het water. Een gedeelte van de onderdelen van deze activiteit zijn afgeleid van het bekende televisieprogramma 'Expeditie Robinson'. Je strijd in teams van 5 - 6 personen tegen elkaar, het team met de meeste inzet, geluk, intelligentie, strijdvaardigheid en inzicht zal uiteindelijk tot winnaar worden gekroond! De diverse onderdelen van de expeditie kunnen naar eigen wens gekozen worden. De totale duur van de activiteit is 2.5 uur (inclusief korte pauze). De Expeditie Robinson is populair als teambuilding, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. De Expeditie Robinson kan je spelen vanaf 10 t/m 180 personen. Heb je catering wensen? Geen probleem! Deze kunnen voorafgaand, tijdens of na afloop door ons geregeld worden.

!!Nieuw!! Onder de naam Robinson Express gaan wij deze winter de Expeditie Robinson ook op locatie aanbieden. Contact ons gerust voor meer informatie en mogelijkheden.

Reuzenkatapult (Bamboe).

Tijdens het onderdeel ‘mega katapult’ krijgt ieder team enkele palen, touwen en een katapult tot hun beschikking. Hiermee bouwt het team gezamenlijk een constructie. Staat jouw constructie stevig? Dan begint het echte werk! Je weet alleen het doel te raken door gebruik te maken van een goede samenwerking, kracht, tactiek en behendigheid.

Vuur maken.

Een Expeditie Robinson challenge is pas compleet wanneer er is deelgenomen aan de vuurproef. Je gaat proberen om zo snel mogelijk vuur te maken met behulp van een vuursteen, hooi en houtjes. Wie het touwtje als eerste heeft doorgebrand is de winnaar van dit klassieke onderdeel!

Magisch vierkant.

Ben jij een puzzelaar in hart en nieren? Dan mag jij je wagen aan het ‘magisch vierkant’. Dat is zeker geen makkie. De puzzel is pas opgelost als je overal op hetzelfde getal uitkomt. Voordat je mag puzzelen wacht je eerst nog een (fysieke) uitdaging.

Boter, Kaas en Eieren spel .

‘Boter, kaas en eieren’ is een klassiek spel, maar daarmee zeker niet minder leuk. Het spel is bij iedereen wel bekend, maar bij Activiteiten aan Zee speel je de uitdagende versie ervan! Jouw team gaat proberen om zakjes in drie opeenvolgende gaten te gooien. Uiteraard probeert je tegenstander dit ook. Ben jij de eerste die er 3 op een rij heeft?

Werpspel.

Dit werpspel ook wel 'Cornhole' genoemd is op het moment het meest populaire buitenspel in Amerika. Je probeert vanaf een flinke afstand de zakjes met zand in het gat te werpen. Dit onderdeel wordt meestal gekoppeld aan een ander spelonderdeel.

A-Frame lopen.

Elk team krijgt 3 palen en wat stukken touw. Van de palen maken ze een zogenaamde ‘A’. Wanneer de ‘A’ stevig genoeg is moet een lid van het team rechtop in de gemaakte ‘A’ gaan staan. De teamgenoten houden de ‘A’ rechtop door middel van touwen aan de bovenkant. Wanneer de ‘A’ stabiel is, probeert het team er een kleine afstand mee af te leggen. Dit kan alleen met een goede samenwerking.

Lopend dienblad.

Elk team moet zoveel mogelijk blokken meenemen van A naar B. Dit doen je door middel van een dienblad waarop de blokken (tactisch) moeten worden gestapeld. Het dienblad kunnen de teamleden rechtop en in balans houden door de lange touwen die aan de hoeken van het dienblad vast zitten. Leggen jullie de tocht succesvol af?

Eb en vloed race.

Dit unieke spel heeft als doel om zoveel mogelijk water over een door jullie zelfgemaakte bamboe brug te laten lopen. Komt het balletje uit de bamboe emmer omhoog? Dan zijn jullie de winnaars van deze uitdaging vol waterpret!

Jenga.

Iedereen is wel bekend met het spel ‘Jenga’. De teams halen om beurten een blok uit de toren, hetzelfde blok wordt dan boven op de toren teruggeplaatst. Het team dat de toren om gooit, is uiteraard de verliezer.

Tangram Puzzel.

De ‘Tangram’ is een onderdeel voor de wiskundigen onder jullie. Een tangram is een Chinese puzzel die bestaat uit zeven stukjes: vijf driehoeken van verschillende afmetingen, een vierkant en een parallellogram. Met deze zeven stukjes kun je een vierkant vormen, maar ook allerlei andere vormen. De bedoeling van deze activiteit is dat één persoon de puzzel gaat maken aan de hand van instructies van de rest van de groep.

Ringvissen.

Dit onderdeel is een combinatie van een rekenpuzzel oplossen en daarmee de code van het slot te kraken. De aanwijzingen van de rekensom verkrijg je door de verschillende ringen uit het zand te 'vissen'.

Evenwichtsbalk.

Een klassiek element, wat iedereen kent uit de populaire serie ‘Expeditie Robinson’! De proef met de beroemde evenwichtsbalk wordt ieder jaar gespeeld en staat bekend als een lastige proef! Weet jij je evenwicht te bewaren?

Memory.

Stel je geheugen op de proef met dit klassieke onderdeel. Memory ziet er makkelijk uit, maar schijn bedriegt! Iedereen heeft het spel Memory wel eens gespeeld, maar kan jouw team onze uitgebreidere, uitdagende versie aan?

Boogschieten.

‘Boogschieten’ is een van de spectaculairste onderdelen uit de Expeditie. Met een pijl en boog ga je proberen de targets te raken. Daar blijft het echter niet bij! Voordat je mag schieten moet je eerst nog een uitdagende opdracht uitvoeren om zoveel mogelijk pijlen te verdienen.

Bamboe Bucket.

Het ‘Bamboe Bucket spel draait om teamwork, behendigheid en concentratie. Creëer samen met jou team zo snel mogelijk je eigen 'bucket' en probeer daarna de verschillende ballen erin te krijgen. De ballen mogen alleen tussen de bamboepalen worden meegenomen. Weet jouw team deze challenge succesvol af te ronden?...

Raften *.

Met je team in een raft op het water zo snel mogelijk de boei passeren. Het wordt pas echt leuk als je door de branding heen gaat! * Voor dit onderdeel geldt een meerprijs.

Contact
opnemen


Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.
.