Wateractiviteiten in Katwijk bij Activiteiten aan Zee
Activiteiten aan Zee.
Leukste groepsactiviteiten, wateractiviteiten en strandactiviteiten bij Activiteiten aan Zee in Katwijk

Wateractiviteiten in Katwijk.

Offerte aanvragen. Contact opnemen.

Banaanvaren .

Met jouw vriendengroep op de banaan achter een hele snelle RIB boot. Deze activiteit is leuk om te boeken als afsluiting van een sportieve stranddag. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en tijdsduur. Deze activiteit is alleen te boeken vanaf 6 personen. Contact ons voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie.

RIB varen.

Vanaf dit seizoen kan deze spectaculaire activiteit geboekt worden bij ‘Activiteiten aan Zee’! Met een RIB boot vaar je met hoge snelheid door de branding en krijg je een enorme kick! RIB varen is ook leuk te combineren met één van onze andere (water) activiteiten. Prijs is afhankelijk van het aantal personen en de tijdsduur. 

Meer informatie.

Golfsurfen.

Ontdek dat golfsurfen super leuk is om te doen! Deze vorm van watersport wordt steeds populairder in Nederland. Je krijgt les van een gediplomeerd surfinstructeur. De lessen beginnen met een klein gedeelte theorie en wat droog oefeningen op het strand. Na dit gedeelte ga je onder begeleiding het water in en leer jij je eerste golf pakken en helemaal uit surfen tot aan het strand!

Meer informatie.

Mega Suppen.

Met zijn allen op een mega groot supboard, is een garantie op heel veel komische momenten. Deze activiteit is leuk om te doen als er een beetje branding staat en als de zee helemaal vlak is. Het Mega suppen wordt vaak gekozen als afsluiting op een clinic surfen of suppen.

Meer informatie.

Suppen .

Stand Up Paddle surfen is nog steeds ongekend populair in Nederland. De reden hiervan is dat het makkelijk is om te leren en het is een goede workout.  Iedereen kan na een goede instructie het Suppen snel leren.

Meer informatie.

Branding Raften.

Dit is een echte teambuilding! Je probeert met zijn allen door die branding heen te komen. Hard paddelen en hopen dat je niet snel omgaat... Bij een ruige branding is dit één van onze sportiefste wateractiviteiten.

Meer informatie.

Contact
opnemen


Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.
.