Wateractiviteiten in Katwijk bij Activiteiten aan Zee
Activiteiten aan Zee.
Leukste groepsactiviteiten, wateractiviteiten en strandactiviteiten bij Activiteiten aan Zee in Katwijk

Wateractiviteiten in Katwijk.

Offerte aanvragen. Contact opnemen.

Branding Raften.

Bij deze spectaculaire activiteit is teamwork erg belangrijk, samen met je vrienden of collega’s zit je in een ‘coast raft’ en trotseer je de branding! Het team probeert al peddelend door de branding heen te komen om uiteindelijk met een golf mee te surfen!

Meer informatie.

Suppen .

Stand Up Paddle surfen is nog steeds ongekend populair in Nederland. Deze vorm van watersport is zeer gemakkelijk onder de knie te krijgen. Staand op een groot surfboard beweeg je jezelf voort met een peddel. De kunst is om op het board je balans te vinden en te houden. Suppen is een ideale workout voor iedereen!

Meer informatie.

Mega Suppen.

Wil je echt lol beleven op het water? Ga dan voor een clinic mega suppen. Op de mega sup kunnen maximaal 7 personen en hiermee trotseer je de branding. Het geeft pas echt een kick als je met zijn allen een golf kan afrijden.

Meer informatie.

Golfsurfen.

Staand op een golfsurfboard de golven afrijden, helemaal tot aan het strand! We beginnen met de basistechnieken op het strand waarna de groep onder begeleiding het water in gaat en al peddelend probeert de eerste golf te pakken!

Meer informatie.

RIB varen (nieuw!).

Vanaf dit seizoen kan deze spectaculaire activiteit geboekt worden bij ‘Activiteiten aan Zee’! Met een RIB boot vaar je met hoge snelheid door de branding en krijg je een enorme kick! RIB varen is ook leuk te combineren met één van onze andere (water) activiteiten. Prijs is afhankelijk van het aantal personen en de tijdsduur. 

Meer informatie.

Banaanvaren (nieuw!).

Deze activiteit zorgt voor een behoorlijke adrenaline kick. Met maximaal 10 personen neem je plaats op de banaan die wordt voortgetrokken door een grote speedboot. Tijdens de rit zul je heel erg je best moeten doen om lang te kunnen blijven zitten! Deze activiteit is leuk om te combineren met één van onze andere (water) activiteiten. Prijs is afhankelijk van het aantal personen en tijdsduur. Contact ons voor een offerte op maat

Meer informatie.

Contact
opnemen


Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.
.